Uživatelské hodnocení a recenze pilu HUSQVARNA K40. Odkazy na odborné recenze a testy HUSQVARNA K40.

Chystáte se koupit HUSQVARNA K40 a chcete si před nákupem zjistit recenze a názory ostatních zákazníků, kteří koupili produkt HUSQVARNA K40 před vámi?
Čtěte dále. Nebo jste již produkt zakoupili s chcete naspat vlastní hodnocení či recenzi pilu HUSQVARNA K40

pila HUSQVARNA K40 informace

Výkonná a spolehlivá pneumatická průmyslová pila ideální pro použití uvnitř nebo venku s přístupem k přívodu stlačeného vzduchu. Dlouhé, tenké tělo s dobrým rozložením hmotnosti a důsledným vyvážením v příčném směru a mezi rukojeťmi. Pneumatická pila Husqvarna je rovněž vhodnou alternativou pro práci venku s omezenou cirkulací vzduchu, například v potrubních výkopech, hlubokých stavebních základech nebo námořních docích. Ideální pro použití uvnitř budov a na místech s omezenou cirkulací vzduchu – pneumatické pily jsou ideální pro použití uvnitř i venku na místech s omezenou cirkulací vzduchu, jako jsou například potrubní výkopy. Ergonomické a snadné řezání – účinné řezání s menší námahou díky nízké hmotnosti, ergonomické rukojeti a nízkým vibracím. Použití : Bloky, obrubníky a dlaždice Litý beton Podlahy a stěny Technické údaje : Motor Vzduch Průtok vzduchu min: 2,8 m³/min max: 3,5 m³/min / min: 99 krychlové stopy za minutu max: 124 krychlové stopy za minutu Tlak vzduchu 7 barů / 7 kp/cm² Výstupní výkon, kW 3,2 kW Řezné části Průměr kotouče 350 mm / 14 palců Max. hloubka řezu 125 mm / 5 palců Rozměry Hmotnost (bez řezného nástroje), kg 9,9 kg / 21,8 liber Vibrace Vibrace na přední rukojeti, (a hv, eq) m/s² 9,5 m/s² Vibrace na zadní rukojeti, (a hv, eq) m/s² 5,2 m/s² Hluk a zvuk Garantovaná hladina akustického výkonu (LWA) , db(A) 107 dB(A) Hladina akustického tlaku u ucha obsluhy, db(A) 92 dB(A)
Výkonná a spolehlivá pneumatická průmyslová pila ideální pro použití uvnitř nebo venku s přístupem k přívodu stlačeného vzduchu. Dlouhé, tenké tělo s dobrým rozložením… celá specifikace

pila parametry

Průměrná cena: Kč
Zařazení: Husqvarna>Pily


Recenze HUSQVARNA K40 recenze, parametry a obchody

Klíčové odkazy pro HUSQVARNA K40 recenze

Recenze HUSQVARNA K40 recenze

Parametry HUSQVARNA K40 recenze

Nejlepší ceny HUSQVARNA K40 recenze

Návod HUSQVARNA K40


HUSQVARNA K40 recenze fotky a obrázky

pila HUSQVARNA K40 recenze testy
Fotogalerie HUSQVARNA K40 recenze

HUSQVARNA K40 recenze

Nejnovější HUSQVARNA K40 recenze. Přidejte vlastní názor či hodnocení HUSQVARNA K40 recenze