Uživatelské hodnocení a recenze pilu HUSQVARNA K760 rescue. Odkazy na odborné recenze a testy HUSQVARNA K760 rescue.

Chystáte se koupit HUSQVARNA K760 rescue a chcete si před nákupem zjistit recenze a názory ostatních zákazníků, kteří koupili produkt HUSQVARNA K760 rescue před vámi?
Čtěte dále. Nebo jste již produkt zakoupili s chcete naspat vlastní hodnocení či recenzi pilu HUSQVARNA K760 rescue

pila HUSQVARNA K760 rescue informace

Kompaktní a nejlehčí vyprošťovací pila HUSQVARNA K 760 Rescue určená speciálně pro záchranářské a vyprošťovací práce. Chromovaný kryt kotouče navržený pro dobrou viditelnost v kouři a ve vodní mlze, systém digitálního zapalování pro spolehlivé a rychlé startování v každé nouzové situaci. Na tuto pilu se ve své práci spoléhají hasiči na celém světě. Výhody HUSQVARNA K 760 Rescue Motor s X-Torq má o 75 % méně emisí, o 20 % nižší spotřebu paliva a poskytuje větší výkon. SmartCarb, vestavěná automatická kompenzace neprůchodnosti filtru, udržuje vysoký výkon a snižuje spotřebu paliva. Dura Starter, startér uzavřený proti prachu s odolným startovacím lankem, snižuje riziko poruchy a zvyšuje spolehlivost a životnost. Měrka paliva Easy View ukazuje hladinu paliva v nádrži. Nedochází tak k nechtěným prostojům při práci. Náš antivibrační systém snižuje vibrace v rukojeti řezačky, takže se pohodlněji drží a stroj lze používat delší dobu. DEX, nový systém potlačení prachu poskytuje čistější řezání s menší spotřebou vody a kalu. Pochromovaný kryt kotouče je viditelný v zakouřeném prostředí a ve vodní mlze, a tak usnadňuje ovládání rozbrušovací pily. Speciální rukojeť startéru lze používat i v silných rukavicích. Nastavitelný ramenní popruh poskytuje úplnou svobodu pohybu. Odstředivé čištění vzduchu Active Air Filtration™ ve třech fázích pro delší životnost výrobku a delší servisní intervaly. Nový systém Active Air Filtration™ je jedním z nejefektivnějších systémů vzduchové filtrace na trhu a umožňuje provoz po dobu jednoho roku (suché řezání) bez servisu filtru. Technické parametry HUSQVARNA K 760 Rescue Zdvihový objem válce: 73,5 cm³ Výstupní výkon: 3,7 kW Průměr kotouče: 300 mm / 12 palců Max. hloubka řezu: 100 mm / 4 palc Hmotnost (bez řezného nástroje): 9,6 kg Údaje o hladině hluku a vibracích Vibrace na přední rukojeti, (a hv, eq): 2,4 m/s² Vibrace na zadní rukojeti, (a hv, eq): 2,4 m/s² Hladina akustického tlaku u ucha obsluhy: 101 dB(A) Garantovaná hladina akustického výkonu (LWA): 115 dB(A)
Kompaktní a nejlehčí vyprošťovací pila HUSQVARNA K 760 Rescue určená speciálně pro záchranářské a vyprošťovací práce. Chromovaný kryt kotouče navržený pro dobrou viditelnost v celá specifikace

pila parametry

Průměrná cena: Kč
Zařazení: Husqvarna>Pily


Recenze HUSQVARNA K760 rescue recenze, parametry a obchody

Klíčové odkazy pro HUSQVARNA K760 rescue recenze

Recenze HUSQVARNA K760 rescue recenze

Parametry HUSQVARNA K760 rescue recenze

Nejlepší ceny HUSQVARNA K760 rescue recenze

Návod HUSQVARNA K760 rescue


HUSQVARNA K760 rescue recenze fotky a obrázky

pila HUSQVARNA K760 rescue recenze testy
Fotogalerie HUSQVARNA K760 rescue recenze

HUSQVARNA K760 rescue recenze

Nejnovější HUSQVARNA K760 rescue recenze. Přidejte vlastní názor či hodnocení HUSQVARNA K760 rescue recenze